Jump to content

lill75

Paid Members
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lill75

  1. Ja, send meg gjerne linken ;) Prøvde å sende deg en pm før jeg skrev her på veggen din, men fikk opp en beskjed om at det ikke var mulig for deg å motta flere pm.

  2. Så gøy da...ja vi hadde knallbra plasser! :) Så bra at dere slapp unna køen, for den var laaang ;) Vi kom på Hard Rock ganske sent, tror klokken var nærmere 2. Var litt folk der, men ikke veldig mange. Kjedelig at kamera ditt streiket :( Bra du fikk tatt noen da. Jeg tok en del bilder, men ingen video. Fikk noen bra bilder, men også en del uklare. Tenkte å legge bildene ut på facebook, har ...

  3. ...jeg delte ut mine i golden circle. Kom dere dere greit hjem? Så det var en stor kø fra parkeringsplassen da vi satt på bussen. Vi reiste inn til byen, gikk og spiste og tok en øl på Hard Rock, der de hadde etterfest. Var hjemme i 3-tiden, godt sliten...for en kveld! :)

  4. Hei! Var kjekt å treffe deg på onsdag! :) Var en fantastisk konsert, hadde det kjempegøy!! Fikk blikkontakt med M et par ganger og hun smilte til meg mens vi sang på tutr...var et spesielt øyeblikk :) Så Happy birthday-bilde av deg og de andre i golden triangle før konserten...veldig kult! :) Jeg fikk det ikke med meg, var nok da jeg var ute en tur. Fikk du delt ut hjertene?...

  5. Så vittig da :-) På andre konserten stod vi foran catwalkscenen på høyre side. Var vanskelig å få med seg alt på hovedscenen siden catwalkscenen var så høy. Var på O2 i London også, der var scenen og catwalken ganske lav, så der så en de på andre siden også :-)

  6. Det var under GI2M ja :-) Jeg stod på første rad ved hovedscenen i hjørnet mellom hovedscenen og catwalken. Da stod du ved siden av oss??

  7. Og 5 stjerner til deg! :-)

  8. Var nok ikke det vakreste som kom ut, men jeg brydde meg ikke...hadde ikke gjort det for hvem som helst...hehe! Hyggelig å prate med deg og, og hadde vært kjekt å holde kontakt! :-) Takk for det...du må ha en fin kveld du også! :-)

  9. Enig i det, er andre ting en kan spare inn på ;-) Og dette blir min ferie i år :-) Det var 2 helt forskjellige og spesielle konserter! Siste konserten var det mest liv og jeg hadde det kjempegøy, men kommer aldri til å glemme første konserten da Madonna kom mot meg med mikrofonen og hoppet ned fra catwalken...og jeg sang for full hals :-D

  10. Det er det jeg tenker også, at det nok blir lenge til neste gang og vil ha de beste plassene :-) Hadde første rad på begge konsertene i Oslo forrige gang og det var en opplevelse jeg aldri glemmer! :-) Det kommer an på hvor mange ee biletter de selger...lurer på hvor mange det er?! Håper ikke det er altfor mange...

  11. Ja, ikke sant, hadde ventet jeg også da! Stemmer det med live pass, men syntes ee billettene er dyre nok og har ikke så lyst å betale ennå mer for et live pass når det i utgangspunktet er gjort en feil fra deres side. Helt utrolig hvordan de melker oss for penger denne gangen! ;-)

  12. Ja, veldig dårlig at de ikke la ut early entry med en gang, de har nok gjort en feil siden det stod at de skulle være tilgjengelig fra kl 10. Dårlig at det ikke er noen til å hjelpe på icon, ser at det er mange som har hatt problemer med forsalget i dag også...

  13. Hei! Da er du innenfor billettbegrensningen :-) De har delt inn ukene på en merkelig måte, trodde også først at det var 4 billetter for hver uke(man-søn). Første presale uke var tom torsdag/fredag i forrige uke. Andre uke er fra fredag 10.02-16.02. Har kjøpt 2 billetter til konserten i København også, golden circle. Oppdaget ikke at de hadde early entry før etter jeg hadde kjøpt gc billetter.

  14. Hei! :-) Har ikke kjøpt early entry ennå, men har veldig lyst!! Har allerede kjøpt 4 billetter(2 til gøteborg og 2 til Oslo) under denne forsalgsuken. Prøvde koden for vip og den fungerte fint, men er litt bekymret for at billettene vil bli kansellert hvis jeg kjøper flere billetter :-( Håper ikke det teller siden vi ikke bruker vår egen presale kode?!

    Lill-Mari

×
×
  • Create New...