Jump to content

bentehm

Paid Members
 • Posts

  1,533
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About bentehm

 • Birthday 02/13/1977

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Norway

Recent Profile Visitors

2,982 profile views
 1. God ferie!! :)

  Så snx vi.

 2. God ferie!! :)

  Så snx vi.

 3. Da har jeg fått mail. Skal se om jeg får sendt noen flere tilbake. Jeg er på ferie denne uken, men skal se på det ;-)

 4. Sendte mailen til icgmail adressen din... Fortsatt ikke fått noen mail?

 5. Sendte mailen til icgmail adressen din... Fortsatt ikke fått noen mail?

 6. Sent melding tilJohann. Skal absolutt ikke ta æren for det flotte bildet ditt ;-) Sliter litt med galleriet etter at de endret det. Derfor har jeg nå i tillegg til feil bilde...hele 3stk. Litt irriterende at de har fjernet muligheten til å slette bilder fra galleriet. Gir deg beskjed når den er på plass :-)

 7. Trenger ikke stresse ned å ta bort bildet. Går helt fint. :) Kan jo prøve å sende deg mailen igjen nå. Fint hvis du gir meg beskjed når den er mottatt. :)

 8. Trenger ikke stresse ned å ta bort bildet. Går helt fint. :) Kan jo prøve å sende deg mailen igjen nå. Fint hvis du gir meg beskjed når den er mottatt. :)

 9. Hei. Alt bra med meg. Sorry at jeg har lagt ut ditt bilde...var ikke meningen. Jeg har lagt ut feil bilde.!! Får Johann til å slette det. Ser det er lagt ut hele 3 ganger og. Siden liker ikke ipaden min. Jeg skulle legge ut et annet fra Express Yourself som jeg tok....fikk ikke mail fra deg nei...da hadde jeg svart garantert ;)

 10. Hei igjen!

  Hvordan går det?

  Sendte deg en mail, med bilder fra Parken for ca 3 uker siden. Men ikke hørt noe... Fikk du den?

  Så du hadde lagt ut bildet jeg tok fra express yourself idag. :)

 11. Hei igjen!

  Hvordan går det?

  Sendte deg en mail, med bilder fra Parken for ca 3 uker siden. Men ikke hørt noe... Fikk du den?

  Så du hadde lagt ut bildet jeg tok fra express yourself idag. :)

 12. Hei!

  Jeg reiser til Tyrkia på lørdag, så regner ikke med at jeg kommer til å ha så mye tid til å sjekke mail neste uke. Kommer hjem 1.sept. Sender deg flere bilder da. Snx. God helg! :)

 13. Skal få sendt deg noen flere bilder fra Danmark, men har hatt en litt hektisk uke og har reist bort for helgen. Jeg mailer deg over helgen ;)

 14. Ja, send meg gjerne linken ;) Prøvde å sende deg en pm før jeg skrev her på veggen din, men fikk opp en beskjed om at det ikke var mulig for deg å motta flere pm.

×
×
 • Create New...