Jump to content

lill75

Paid Members
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

About lill75

  • Birthday 12/12/1975

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Norway

Recent Profile Visitors

851 profile views
  1. Ja, send meg gjerne linken ;) Prøvde å sende deg en pm før jeg skrev her på veggen din, men fikk opp en beskjed om at det ikke var mulig for deg å motta flere pm.

  2. Har ikke Fb desverre bare msn... Har lagt ut noen videoer fra Parken og en fra telenor arena kan sende deg linken i en pm. ok?

  3. Så gøy da...ja vi hadde knallbra plasser! :) Så bra at dere slapp unna køen, for den var laaang ;) Vi kom på Hard Rock ganske sent, tror klokken var nærmere 2. Var litt folk der, men ikke veldig mange. Kjedelig at kamera ditt streiket :( Bra du fikk tatt noen da. Jeg tok en del bilder, men ingen video. Fikk noen bra bilder, men også en del uklare. Tenkte å legge bildene ut på facebook, har ...

  4. Skjedde noe feil... Ble 2 like poster. Tror det er nettleseren min. ;)

  5. Gøy at du fikk øyekontakt og smil med M, det fikk vi også og hun pekte på oss i hvertfall en gang. :) Alle vi foran hadde jo superbra plasser. :) Slapp også kø hjem, dro med engang, og var hjemme halv 2. Hadde jeg hatt mulighet hadde j blitt med på Hard Rock. Var det mange der? Fikk du tatt mange bilder/video? Kameraet mitt streika hele tiden da d ble for varmt. Kjempe synd. Men fikk noe heldigvis

  6. Gøy at du fikk øyekontakt og smil med M, det fikk vi også og hun pekte på oss i hvertfall en gang. :) Alle vi foran hadde jo superbra plasser. :) Slapp også kø hjem, dro med engang, og var hjemme halv 2. Hadde jeg hatt mulighet hadde j blitt med på Hard Rock. Var det mange der? Fikk du tatt mange bilder/video? Kameraet mitt streika hele tiden da d ble for varmt. Kjempe synd. Men fikk noe heldigvis

  7. Hei :)

    Ja kjempe koselig å treffe deg. Alltid hyggelig å prate med folk man har "snakket" med på ICON. Håper M ikke drøyer 3 år før neste turne, så vi kan møtes igjen. :) Ja gøy at Guy O kom og tok bilde av oss, så han filmet oss også da vi holdt opp hjertene. :) Moro. Fikk delt ut alle hjertene inne i GT. For et fantastisk show! Savner det allerede. Vil på flere konserter..

  8. Hei :)

    Ja kjempe koselig å treffe deg. Alltid hyggelig å prate med folk man har "snakket" med på ICON. Håper M ikke drøyer 3 år før neste turne, så vi kan møtes igjen. :) Ja gøy at Guy O kom og tok bilde av oss, så han filmet oss også da vi holdt opp hjertene. :) Moro. Fikk delt ut alle hjertene inne i GT. For et fantastisk show! Savner det allerede. Vil på flere konserter..

  9. ...jeg delte ut mine i golden circle. Kom dere dere greit hjem? Så det var en stor kø fra parkeringsplassen da vi satt på bussen. Vi reiste inn til byen, gikk og spiste og tok en øl på Hard Rock, der de hadde etterfest. Var hjemme i 3-tiden, godt sliten...for en kveld! :)

  10. Hei! Var kjekt å treffe deg på onsdag! :) Var en fantastisk konsert, hadde det kjempegøy!! Fikk blikkontakt med M et par ganger og hun smilte til meg mens vi sang på tutr...var et spesielt øyeblikk :) Så Happy birthday-bilde av deg og de andre i golden triangle før konserten...veldig kult! :) Jeg fikk det ikke med meg, var nok da jeg var ute en tur. Fikk du delt ut hjertene?...

  11. Så vittig da :-) På andre konserten stod vi foran catwalkscenen på høyre side. Var vanskelig å få med seg alt på hovedscenen siden catwalkscenen var så høy. Var på O2 i London også, der var scenen og catwalken ganske lav, så der så en de på andre siden også :-)

  12. Ja sto nok like i nærheten. Kanskje 3-4 mennesker i mellom oss. Vi sto akkurat på hjørnet der den røde varmelampa sto.... Hadde bedre plass uten varmelampe på show nr 2. Da sto vi på andre sida og vi så mye mer på show nr 2. :) :)

  13. Det var under GI2M ja :-) Jeg stod på første rad ved hovedscenen i hjørnet mellom hovedscenen og catwalken. Da stod du ved siden av oss??

  14. Hei igjen! Så utrolig heldig du var da. Jeg husker det på den første konserten. Hvis det var under Give it to me. Jeg sto akkurat på hjørnet der hun gikk ned, men hun løp bare forbi før hun stoppet ved dere. :)

×
×
  • Create New...