Jump to content

bentehm

Paid Members
  • Posts

    1,554
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by bentehm

  1. Hei! Det fikk jeg også. Ingen informasjon om noe som helst. Dårlig. Fint hvis du gir meg beskjed hvis du får noe svar på mailen? :) Endte med å kjøpe early entry billetter også. Ble så irritert over at de ikke hadde lagt de ut med engang. Men det var ikke igjennom billettservice, men gjennom ticketweb.uk. Håper bare jeg får de da. De var dyre ca 2600kr pr.stk.

  2. God ferie!! :)

    Så snx vi.

  3. God ferie!! :)

    Så snx vi.

  4. Men var en fantastisk dag etterpå. Heldigvis. Vi var tidlig i køen på Early entry. Og fikk super plass foran scenen. Fikk også sett soundcheck, noe som var en kjempe opplevelse. :) Vant dere GT billetter?

  5. Her drar jeg for første gang alene uten mann, og våre 2 barn. Datteren min på 7år hadde kjempe lyst til å være med, men blir for lenge for henne og stå i kø og kommer ikke til å se noe allikevel. :) Skal ikke ha med pc, så vi får meldes på sms. :)

  6. Ok. Meldes da. :) Ha en fin tur i morgen. Gleder meg masse. Håper på en sjanse til å vinne Golden Triangle billetter. Skal dere overnatte dagen før eller møte i parken samme dag som konserten? Vi skal ikke overnatte i kø.... ;)

    Så gøy at det er kjæresten din sin første M konsert. Han kommer til å bli positivt overrasket. :)

  7. Hei!

    Ja nå går det veldig fort til avreise. Heller ikke rukket å pakke så det må gjøres imorra eller lørdag. Er dere flere norske fans som reiser sammen? Vi er meg selv og søsteren min. :) Kan sende deg mitt mobilnr på sms i løpet av helga. Vil ikke legge det ut her. Hadde vært hyggelig å treffes. Vi ankommer på ettermiddagen på søndag. Tar fly fra torp. :)

  8. Hei!

    Helt glemt å sende seg meld, men fikk mail fra livenation.dk på onsdag.

    Du har vel også fått samme mail?

    Der det står at reg er kl 16 for å få tingene og armbånd for EE.

    Ønsker deg ellers en kjempe fin lørdag og St.Hans-aften! :)

    Klem

    -Bente

  9. Hei igjen!

    Håper alt er bra og du gleder deg til konserten?

    Nærmer seg veldig nå... :)

    Har fortsatt ikke hørt noe ang EE tingene vi skulle få, og mer info ang EE inngang. Ser også ut som det er samme inngang som vanlige GC billletter. Litt rart det der...

    Har du hørt noe?

    Klem

  10. 5 stars for you too!

    Have a great week-end! :)

    - Bente

  11. Hello friend!

    I wrote to Johann (PM) him, and maybe about 5-6 hours later he wrote back that he had fixed it. It all worked fine after that. The best way is to send him a PM.

  12. Så sitter derfor på 2 stk ekstra golden circle billetter, men kan ikke selge de før jeg har mottatt de early entry. Håper ikke det er noe tull med de. Kjøpte de igjennom Icon. Johann sendte meld igår så nå virker forumet igjen. Du da? Tenkt å kjøpe early entry billetter? Ha en kjempe fin dag du også!

  13. Hei! Det fikk jeg også. Ingen informasjon om noe som helst. Dårlig. Fint hvis du gir meg beskjed hvis du får noe svar på mailen? :) Endte med å kjøpe early entry billetter også. Ble så irritert over at de ikke hadde lagt de ut med engang. Men det var ikke igjennom billettservice, men gjennom ticketweb.uk. Håper bare jeg får de da. De var dyre ca 2600kr pr.stk.

  14. Hi!

    Here is everything good, but outside it`s snowing again. I`m really looking forward to the spring and summer now. How is Holland? :) 5 stars for you too! Have a great evening! :)

  15. Ja det var hyggelig. Har ikke vært i kontakt med så mange norske fans her inne. Ha en kjempe fin dag og uke! Her må det også jobbes nå. :) Bente

  16. Ja vi får håpe det følger med et skriv sammen med billettene. Er ikke på facebook, men kan jo holde kontakten her inne. :) Gleder meg stort til konsertene til sommeren. Håper også på en ekstra konsert i Oslo! :)

  17. Ja blir spennende å se hvordan de gjør det i Danmark. Hva med de tingene vi skulle få som også var inkl. i early entry pakken. Blir de sendt? Eller må vi stresse med det før konserten. Venter fortsatt på billettene mine. Har du fått dine? Jeg var også helt foran scenen på begge konsertene i Oslo 09. :) Det var helt topp!

  18. Joda har hatt problemer siden helga. Når jeg i tillegg poster kommer det ikke en post men 2, som du sikkert ser. :) Kjedelig å ikke ha tilgang til Icon boards. Ringte billettservice idag, de visste heller ikke om noen early entry billetter til showet i Oslo. Får ikke håpe de dukker opp senere, da ville jeg jo kjøpt de heller. :)

  19. Joda har hatt problemer siden helga. Når jeg i tillegg poster kommer det ikke en post men 2, som du sikkert ser. :) Kjedelig å ikke ha tilgang til Icon boards. Ringte billettservice idag, de visste heller ikke om noen early entry billetter til showet i Oslo. Får ikke håpe de dukker opp senere, da ville jeg jo kjøpt de heller. :)

  20. Hei.

    5 stjerner til deg også. :)

    Har tekniske problemer med å komme inn på forumet de siste dagene. Så har sendt melding til Johann. Men heldigvis fikk jeg tak i GC billetter til showet i Oslo. Hva med deg? Vet du om det blir tilgang på Early entry billetter der? Jeg kjøpte de til showet i Danmark. :)

  21. Hei.

    5 stjerner til deg også. :)

    Har tekniske problemer med å komme inn på forumet de siste dagene. Så har sendt melding til Johann. Men heldigvis fikk jeg tak i GC billetter til showet i Oslo. Hva med deg? Vet du om det blir tilgang på Early entry billetter der? Jeg kjøpte de til showet i Danmark. :)

  22. Hei! Supert. Takk for videreformidling av mail. Det var utrolig snilt av deg. Ja det går faktisk mye i Madonna for tida. Har snart spilt igjennom alle albumene siden Super Bowl.. :) Gleder meg stort til MDNA m.mer. Fikk faktisk de 2 "vanlige" Golden Circle billettene allerede idag. Det var rask levering. Men de trenger jeg jo ikke hvis jeg får de andre EE billettene.

  23. Hi!

    How are you?

    Hope you are well.

    Have a great weekend , and 5 stars for you.

    Hugs,

    Bente

  24. Hi!

    Thanks you for your kind words!

    Good to hear from you. New ICON is difficult to use. :(

    Hope I will learn it better enventually.

    Wish you the best for the weekend, and 5 stars for you my dear friend! :)

    Hugs,

    Bente

  25. Hi!

    How are you?

    Just stopping by to wish you a great day! :)

    -Bente :)

×
×
  • Create New...