Jump to content

norwayfan

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

About norwayfan

  • Birthday 06/30/1978

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Lillestrøm
  • Interests
    Interior design, literature, theatre, music, cooking
  1. 5 stjerner til deg! Fin dag videre ønskes deg også.

  2. Tusen takk for all hjelp :) Ønsker deg en fin tirsdag videre.

  3. Got fab tickets for Oslo show. Can't wait to go. If only I could access to the boards too,, but still a pretty perfect day. August come soon.

  4. Har du link til gruppen på FB? Vil gjerne bli medlem. Hadde ingen problemer selv nå Var fortsatt GC igjen, men jeg reiser sammen med en som må sitte så vi fikk rad 2 på Felt N. Tror det skal bli bra. Hadde GC da hun var i Oslo sist, dagen det ikke regnet, og det var fantastisk.

  5. Så bra! Dette kommer til å bli moro! Godt det ordnet seg for deg også...ser på Oslo gruppen til konserten på FB at det er problemer....

  6. Takk for raskt svar, og hjelpsomt svar. Jeg føler meg ganske blond nå, men jeg satt og ventet på "Buy Now" skiltet. Forsto ikke at jeg kunne klikke på teksten som ikke var uthevet. Så nå er billettene mine også i boks og de ble gode :)

  7. vet det har vært div problemer desverre...men jeg klikket på Legacy/iconpass og bel sendt til bill.serv. og måtte der legge inn min legacykode...først fikk jeg beskjed om at det ikke var billetter tilgjengelig i ønsket kategori(Gpolden Circle) men etter to forsøk fikk jeg opp ønsket valg. Det skal fortsatt funke, og er jo tilgjengelig frem til torsdag kl 15...men de beste bill. går jo først.

  8. ...

    Pass.

    Altså ingen link. Har logget ut og inn utallige ganger og på kundeservice kunne de ikke hjelpe meg heller :(

    mvh

    Norwayfan

  9. Hei!

    Legger inn en pm til deg siden jeg ser at du også er fra Norge. Vet du om flere opplever problemer med forsalget på billetter til Telenor Arena? Jeg er et betalende medlem her inne men får ikke tilgang til forumet, hvor jeg ser det der en tråd på presale, og får heller ikke tilgang til forsalget (Linken er ikke oppe) Dette står under forsalg:

    LEGACY

    OR

    LIVE ...

×
×
  • Create New...